Seizoenskaartenactie:

Help TBG Dragons de eredivisie in!

Nog te gaan0

Steun ons in de realisering van ons ultieme doel: Een basketballteam met regionale talenten in de Nederlandse eredivisie (Dutch Basketball League).  Maar dan wel een terugkeer naar de eredivisie met de bedoeling daar ook te blijven. Continuering op de lange termijn. Dat kan alleen met een goede basis van het opleiden van regionale talenten en met voldoende draagvlak van liefhebbers, overheid en bedrijven.  En in 2017 kan dat doel worden gerealiseerd.

 

TBG Slider

De afgelopen jaren hebben we een goede basis gelegd voor het ontwikkelen van toptalent in de regio met als voorlopig hoogtepunt het afgelopen seizoen met een U12,U14,U16,U18 en U24 team en top jeugdcoaches en trainers. En natuurlijk enthousiaste ouders/verzorgers en vrijwilligers die onze club de afgelopen jaren hebben gesteund. En we hebben het uiteraard allemaal gedaan voor de vele toptalenten die we in onze regio aantreffen.

Om deze talenten ook de laatste stap te laten maken in hun ontwikkeling, willen we graag terugkeren naar de eredivisie maar dan wel met Nederlandse toptalenten.

Laten we eerlijk zijn: Daarvoor hebben we een groter budget nodig en de steun van een breed publiek in de regio waarvan wij vinden in de afgelopen jaren dat die er zeker is!

Uw hulp is belangrijk

Om de stap te maken naar de DBL is het noodzakelijk om naast een grote businessclub ook een groot draagvlak te hebben en te realiseren bij onze fans en toeschouwers. En dit maken we mogelijk via de verkoop van seizoenskaarten

Ons doel is om tenminste 250 seizoenskaarten in de voorverkoop in de reservering te hebben verkocht. Dat betekent dat men een seizoenskaart besteld voor 100 euro waarbij de betaling plaats vindt op het moment dat we daadwerkelijk de stap naar de eredivisie maken. Mochten we het benodigde budget niet bij elkaar krijgen dan hoeft u uiteraard ook niet de reservering van 100 euro te betalen en ontvangt u dan ook geen seizoenskaart.

Samen kunnen we zorgen dat onze talenten de laatste stap in hun ontwikkeling kunnen maken, dat we terugkeren in de eredivisie, dat we daar ook blijven en dat we het grote publiek en bedrijven laten kennis maken met de mooiste sport die er is. Samen maken we van TBG Dragons nog meer een succes.

Let’s fire it up!

Bestel nu alvast u seizoenskaarten a 100 euro per stuk. Tijdens het seizoen zijn deze kaarten 125 euro. U hebt daarmee een plek bij alle thuiswedstrijden van TBG Dragons in het eredivisieseizoen 2017-2018 en steunt onze talenten in de regio.  Vul onderstaand formulier in en geef aan hoeveel seizoenskaarten u wilt reserveren. Zodra we duidelijkheid hebben over het definitief deelnemen in de eredivisie voor het seizoen 2017-2018 vorderen we het geld. Bij geen deelname bent u uiteraard niets verschuldigd.

TBG Dragons

Bestelformulier

Naam (*)

E-mail (*)

Telefoonnummer

Aantal kaarten a 100 euro

Bericht