Trainingsdagen voor Organisaties

Bent u op zoek naar een teambuilding activiteit waarbij je zowel lichamelijk en mentaal inspant? Dan is de TBG Dragons Trainingsdag iets voor u.
In de ochtend gaat u met uw team en een professionele basketbal trainer met team oefeningen aan het werk, waarbij u zowel meer vaardigheid krijgt in het basketbal spel als dat u elkaar als team nog beter leert kennen.
In de middag gaat u op mentaal niveau als team aan het werk onder leiding van Peter Linssen (oprichter Ember) aan de hand van de door u allen ingevulde Profile Dynamics testen. Peter Linssen gaat u verrassen met waar uw drijfveren liggen op individueel en team niveau. En ook wat een volgende stap in uw team ontwikkelingsproces kan zijn.

Doelstellingen

  • Teambuilding: Inzet van het Profile Dynamics® instrument als ondersteuning van teamontwikkeling en versterking van teameffectiviteit, met als doel de collega’s meer inzicht in zichzelf te geven en in elkaar.
  • Door middel van Profile Dynamics® elkaars talenten beter te kunnen herkennen en benutten. Naast inzicht ook het aanreiken van enkele vaardigheden in het omgaan met en positief beïnvloeden van mensen die mogelijk heel anders gedreven zijn.

Ember

Resultaten

  • Na deze sessie op basis van Profile Dynamics® hebben de deelnemers:
    Een eerste inzicht in eigen persoonlijke drijfveren, valkuilen, blinde vlekken en aandachtspunten.
  • Een eerste Inzicht in persoonlijke drijfveren van collega’s en weten zij hoe hierop effectief in te spelen.
    Een eerste inzicht in eigen weerstanden en allergieën en herkenning hiervan bij anderen. Deelnemers hebben tips en inzichten om optimaal in te kunnen spelen op onderliggende drijfveren, vragen en belangen.
  • Op teamniveau: inzicht in de teamcultuur en de verschillende fases van team ontwikkeling. Handvaten worden besproken en aangereikt hoe de samenwerking verder kan verbeteren.

Werkwijze

  • Voorafgaand aan de teamsessie vult elke deelnemer online de Profile Dynamics® vragenlijst in. De trainer gebruikt de resultaten bij de voorbereiding van de dag. We starten met de uitleg van drijfveren en hun betekenis. Dit wordt gevolgd door de bespreking van de individuele resultaten en het teamresultaat. Daarna behandelen we kort de verschillende fases van teamontwikkeling.

Peter Linssen

Organisatie

Gedurende dag wordt er goed voor u gezorgd. Speciale dieet wensen dient u van tevoren aan te geven. Net als de maten voor de sportkleding inclusief bedrijfslogo. Op die manier kunnen we uw trainingstenues personaliseren.
Prijs voor een geheel verzorgde dag: € 4.500,- bij een groep van 10 deelnemers. Heeft u meer deelnemers dan is de meerprijs per deelnemer € 450,-. De prijs is inclusief gepersonaliseerde tenues, eten en drinken exclusief BTW.

Locatie: Arcus, Wijchen

Programma

9:15 uur
10:00 uur start training
11:45 einde training, douchen
12:15 lunch
13:00 uur start Profile Dynamics sessie
17:00 uur Afsluiting en borrel