• Aanmeldformulier TBG Dragons

  Met onderstaand formulier meld u zich aan als lid van TBG Dragons

  Bijzonderheden

  • TBG Dragons selecteert de leden (op kwaliteit) en staat niet open voor vrije inschrijving/aanmelding
  • Met het insturen van dit formulier gaat u ermee akkoord dat de contributie in 8 termijnen via automatische incasso zal worden geïnd. Indien gewenst, kunt u ook vóór 15 augustus de jaarcontributie overboeken naar rekeningnummer NL82 RABO 0355 8730 52 t.n.v. Basketballclub TBG Dragons.

  Invulhulp

  • kies bij 'Lidmaatschap' voor 'Basketbal - Week/Basketbal' (dit is standaard aangevinkt)
 • Aanmelden

  Lidmaatschap

  Het belangrijkste deel van je aanmelding bij United Academy is de sport en activiteit die je wilt gaan beoefenen. Binnen United Academy kunnen verschillende sporten of activiteiten worden beoefend. Kies hieronder de gewenste activiteiten.

  Voormalige of huidige vereniging

  Ben je al eerder lid geweest of ben je nog lid van een vereniging die aangesloten is bij de NBB?
  Vul dan indien bekend onderstaande gegevens in.

  Je gegevens

  Adres

  Contact

  Bankgegevens

  De vereniging zal periodiek een contributiebedrag in rekening brengen. Voor het innen van de contributie hebben we een IBAN-nummer nodig.

  Overige vragen

  Opmerkingen

  Heb je voorkeuren voor de spelvorm, het team waar je graag in zou willen spelen of iets anders dat je aan de ledenadministrateur van United Academy wilt meegeven? Geef dat dan hieronder aan.

  1000

  Privacyverklaringen

  Lees de onderstaande privacyverklaringen van United Academy en de NBB goed door voordat je je aanmeldt. In deze verklaringen staat hoe United Academy en de NBB omgaan met persoonsgegevens.