• Na een reeks van verloren wedstrijden is daar dan de winst.
  Bij aanvang van de wedstrijd tegen BC Triple Threat hebben de jongens van TBG Dragons U21 nog geen wedstrijd gewonnen.
  Dat is iets waar de Coach ook mee bezig is om er op de eerste plaats een team neer te zetten en zorgen dat een ieder zijn draai kan vinden op zijn plaats en dat ze elkaar kunnen vinden.
  Dat laatste gaat dan ook steeds beter gezien de eindstanden van de wedstrijden en daarbij komt dan ook dat het team meer compleet is en blessure vrij.
  Zo werd er dan ook begonnen aan de wedstrijd van TBG Dragons U21 tegen BC Triple Threat U21
  Na een run van 9-2 van onder andere Ron Bongers en Ray Idio probeerde BC Triple Threat weer aansluiting te vinden met een 3tje helaas voor hun werd deze dan ook weer beantwoord met een 3tje van Tijmen Suiker waarbij de afstand weer gelijk bleef op 7 punten. Hierna kwamen de Dragons licht op stoom en werd de voorsprong vergroot naar 12 punten waarna de tegenstander weer iets terug deed en alleen inside konden scoren.
  Zo werd het eerste kwart gewonnen met 28-22
  Het tweede kwart werd een matige wedstrijd waarbij de tegenstander meer grip kreeg en waarbij de Dragons het zichzelf moeilijk maakte om te scoren 42-36
  Na de rust werd het weer een wedstrijd waarbij BC Triple Threat zelf op voorsprong kwam en afsloot met 51-54. Hierbij dachten de mannen van BC Triple Threat dat er wat te halen viel en drukte door met de score en bracht deze op 60-68. Helaas voor hen dacht TBG hier anders over en met een driepunter van Shaka kwam weer de aansluiting in zicht.
  Aangemoedigd door de supporters van Tbg Dragons kwam de stand zelfs terug op 70-73 met nog 4 seconden op de klok kreeg Shaka de bal in handen en bedacht zich niet, vol zelfvertrouwen vanaf de middellijn nam hij het schot en terwijl de bal in de lucht hing en de buzzer klonk konden we alleen maar kijken wat het gevolg was. BAM gelijk spel en verlenging hij zat er in.
  Aangedreven door deze score gingen de mannen van TBG de verlenging en lieten vanaf dat moment niets meer heel van BC Triple Threat en sloten de wedstrijd af met 85-79.