• Dat Dreamfields Dolphins onder leiding van Coach 'O' bezig is een sterk seizoen neer te zetten is ons niet ontgaan. Op dit moment voeren de Dolphins de ranglijst van de Promotiedivisie A aan én heeft het team de vierde bekerronde gehaald door naaste concurrent Cobra Nova te verslaan. Wij zijn blij voor onze vrienden van Batouwe Basketball en trots op onze oud-Dragons spelers: Robin Simonis, Jesper Dreis, Yannick Pinckaers, Lars Krooshof, Sigo Jorissen, Nour Yaaqobi en uiteraard Ray Michael Idio van TBG Dragons U21. 

  In de vierde ronde nemen de Dreamfields Dolphins het op tegen een team uit de DBL: Den Helder Suns. Dat belooft een spannende strijd te worden die op woensdag 18 december om 20.00 uur in Sportcentrum de Schaapskooi in Bemmel zal gaan plaatsvinden.

  Wij - TBG Dragons - gaan Coach 'O'  en spelers van Dreamfields Dolphins actief ondersteunen door alle jeugdspelers in de gelegenheid te stellen om deze wedstrijd te bezoeken. Let's make some noise in Bemmel.

  We willen ouders vragen om mee te helpen om onze jeugdspelers naar Bemmel te brengen (en op te halen). Teammanagers zullen dit per TBG Dragons team onder de aandacht brengen.

  Goooo Dolphins

   

   

  Adres: Sportcentrum De Schaapskooi, Sportlaan 3, 6681 CD Bemmel