• TBG Dragons gaan onverminderd door!
  Er is de afgelopen weken door TBG Dragons hard gewerkt om deelname aan de DBL (eredivisie basketbal) te realiseren. Hoewel er (nog) niet genoeg budget is om te starten en de DBL dit jaar al is uitgebreid met Dordrecht als nieuwe club, gaf het DBL bestuur ons helaas geen uitstel. TBG Dragons gaat echter onverminderd door met de organisatie om in seizoen 2019-2020, daarbij ook ondersteund door de DBL, toe te treden tot de eredivisie. Het vuur van de Dragons brandt feller dan ooit.
  Er is een enorme drive binnen TBG Dragons om een team in de DBL te krijgen. Het zou goed zijn voor de basketbal sport en ook voor de regio Nijmegen. Zo’n eredivisie team zet Nijmegen flink op de kaart. 
  "Groot winstpunt voor TBG Dragons is dat we de laatste maanden zeer goede stappen hebben gezet om onze organisatie te professionaliseren. Daarnaast hebben we nu een goede basis met sponsoren die graag meewerken en meedenken met ons initiatief", aldus Matthew Otten technische manager van TBG Dragons. Eredivisie basketbal hoort thuis in Nijmegen, dat is de laatste maanden wel duidelijk geworden. Het mislukken van DBL deelname is voor spelers en coach teleurstellend. De leeftijd voor de landelijke talentencompetitie wordt verlaagd van 24 naar 21. Dat betekent dat talentvolle spelers nu noodgedwongen gaan uitwijken naar andere verenigingen, een bittere pil voor club en spelers. Coach Otten richt voor komend seizoen nu zijn pijlen op het formeren van een sterk U21 team.

  Voor meer informatie
  Matthew Otten
  matthew@tbgdragons.nl