• TBG Dragons handboek: Seizoen 2020 - 2021

 • 'Rules of the Game' voor spelers, ouders, trainers/coaches, vrijwilligers en toeschouwers

  Deze ‘Rules of the Game’ zijn een toevoeging aan de algemene basketbal regels en dienen als richtlijn voor de spelers van de Dragons teams, de ouders en supporters.

  TBG Dragons staat voor talentontwikkeling! Het maximale wat we kunnen teruggeven is het investeren in talent. Talent en toewijding zijn de ingrediënten die nodig zijn voor succes. De kern van onze aanpak is het maximaal realiseren van talentontwikkeling. Niet alleen het basketbal, maar de gehele bedrijfsvoering dient volledig in het teken te staan van talentontwikkeling.

  De TBG Dragons jeugdteams komen voort uit een actieve samenwerking tussen TBG Dragons en de regionale clubs. Door samen te investeren op alle niveaus worden de doelstellingen van zowel de individuele club als TBG Dragons nagestreefd. 

  Samenwerking met de omgeving is van essentieel belang in een organisatie waarin talentontwikkeling centraal staat: Basketball Community Gelderland, clubs uit de regio, onderwijs (HAN, ROC, SSgN), gemeente, provincie, bedrijfsleven. Doel van de samenwerking is partners te betrekken om de professionaliteit van TBG Dragons te versterken, kennis te delen en gezamenlijk activiteiten te organiseren die er toe bijdragen de doelstellingen te realiseren.

  Inhoudsopgave

  1. Trainingen en wedstrijden
  2. Missie en Visie
  3. Gedragscode, regels
  4. Studie
  5. Teammanagers
  6. Kleding en materialen
  7. Talentontwikkeling
  8. Samenwerkingsverbanden
  9. Technische staf
  10. Bestuur
 • Are you in?

   

  Een volwassen en professionele organisatie die het verschil maakt. Alles wat we doen straalt professionaliteit uit en we werken continu aan gezamenlijk commitment op talent.