• Handboek: trainingen en wedstrijden

 • Trainingen

  Zorg dat je altijd op de afgesproken tijd aanwezig bent. Tijdens de trainingen wordt er niet op de grond gezeten en gehangen. Iedere speler is actief betrokken. 

  Blessures en aanwezigheid

  Wanneer een speler geblesseerd is, is hij wel bij de trainingen en wedstrijden aanwezig. De speler kan altijd een aangepast  trainingsprogramma volgen en maakt zodoende onderdeel uit van het groepsproces. Hij dient bij een blessure meteen de trainer/coach op de hoogte te stellen.

  Wedstrijden

  De wedstrijden worden in het weekend gespeeld en zo verspreid mogelijk om voor de bankspelers maximale flexibiliteit te creëren. Spelers dienen 1 uur voor aanvang van de wedstrijd omgekleed en klaar te zijn voor de wedstrijdbespreking. 

  Bij de wedstrijden wordt van de spelers verwacht dat zij de door de TBG Dragons verstrekte kleding dragen. Indien nodig vragen we van spelers dat ze bijspringen met tafelen of fluiten.

  Afmelden

  Voor het afmelden van trainingen geldt dat dit tijdig moet gebeuren en bij voorkeur door de speler zelf. Mocht dit niet meer lukken, dan door middel van telefoon. Maak hierover afspraken met de trainer.

  Te laat

  Wanneer je te laat dreigt te komen op de training door onvoorspelbare gebeurtenissen, breng je de trainer/coach zo snel mogelijk op de hoogte. In geval van wedstrijden dient ook de teammanager op de hoogte gesteld te worden. 

  Mobiel

  Tijdens de training en wedstrijden zit je mobiel in je tas.