• Het is maandagavond en de trainingarbeid begint in de Horstacker. Boven in het kantoortje van Coach 'O' is Jens Rossen voor veel spelers de vraagbaak ten behoeve van het fysieke gestel. De (kleine) pijntjes uit het weekend worden besproken. Jens behandelt en geeft kundig advies. Weer andere spelers informeren bij Jens naar geschikte oefeningen om sprongkracht en/of spierkracht te verbeteren. Ook hier kunnen de spelers rekenen op de volledige aandacht van Jens. 

  Jens is verbonden aan Fysiotherapie Brakkenstein. Gedurende zijn opleiding heeft Jens ervaring opgedaan in de Orthopedische Revalidatie en Chronische pijn bij RMC Groot Klimmendaal. Na in verschillende Eerstelijns fysiotherapie praktijken gewerkt te hebben is hij zich gaan specialiseren met de Masteropleiding Sportfysiotherapie. Hij begeleidt dan ook regelmatig voetballers, basketballers en overige sporters bij het revalideren na een blessure. Tevens verzorgt hij performance- en fitness training voor sporters. 

  TBG Dragons en een gespecialiseerd Sportfysiotherapeut is dan ook een onmisbare combinatie op de maandagavonden. 

  Via onze website worden we vanaf heden door Fysiotherapie Brakkenstein regelmatig voorzien van nieuws en wetenswaardigheden.

   

  Fysiotherapie Brakkenstein:  RenĂ© Rossen / Jens Rossen

  Kanunnik Boenenstraat 8, 6525 WJ Nijmegen, Telefoon 024-3559894

  www.fysiotherapiebrakkenstein.nl  info@fysiotherapiebrakkenstein.nl