• TBG Dragons organiseert haar eerste shootingcamp op 22 en 23 december. Ex-international en shooting-expert Kees Akerboom Jr vertelt erover: 

  Hallo Basketballers en sportliefhebbers!

  Mijn droom was om professioneel basketbal te spelen. Na 10 jaar bij Black Eagles in Rosmalen was het tijd om professioneel te gaan spelen. Ik maakte de overstap naar Eiffeltowers in Nijmegen. Daar heb ik mijn basis gelegd voor een prachtige carrière. 
  Ik leerde daar om te trainen in een professionele omgeving. Dat was een harde leerschool. Elke dag spelen tegen "grote mannen" die een seizoen ervoor nog mijn voorbeeld waren.

  Naast ervaring met het eerste team trainde ik ook bij de vereniging Wyba.
  Al snel bleek dat ik groeide als speler en steeds beter werd. Nu kon ik in de wedstrijden met de junioren en heren van Wyba mijn nieuwe spel laten zien. Zo heeft het verenigingsleven bijgedragen aan mijn ontwikkeling. Wedstrijden spelen is uiteindelijk de beste leeromgeving.
  Daarnaast leerde ik veel leuke medespelers en coaches kennen. Het was een jaar om nooit te vergeten.

  Terugkijkend op mijn carrière ben ik heel dankbaar voor wat ik heb meegemaakt. Ik ben nu gestopt als speler maar basketbal stroomt door mijn bloed. Over de vraag of ik mee wilde werken om eredivisiebasketbal terug te krijgen in Nijmegen hoefde ik dan ook niet lang na te denken. Tientallen mooie games gespeeld tegen Eiffeltowers/Matrix weet ik dat Nijmegen een stad is waar Basketbal thuis hoort. De club heeft het zwaar gehad maar nu is het tijd voor wederopstanding! Nieuwe energie wordt gebundeld om opnieuw eredivisie-basketbal naar Nijmegen te halen.

  Deze clinic is een start. Ben jij daarbij? Tot snel!

  Kees Akerboom Jr.

   

  Schrijf je nu snel in via onderstaand formulier!