• Zoals TBG Dragons U21 de eerste helft van het seizoen is gestart, beginnen de mannen van Matthew Otten helaas ook de tweede helft van de competitie.
  Na verlies thuis tegen de Den Helder Suns met 54-71 werd de eerste wedstrijd uit in Den Helder afgesloten met een stand van 71-53.
  Met een vervelende bijkomstigheid dat Yannick vroegtijdig uit moest stappen vanwege een spier blessure.

  Over de afgelopen wedstrijd van vrijdag uit tegen Landstede kunnen we kort zijn.
  De mannen van TBG Dragons U21 waren net een maatje te klein voor Landstede de eerste kwart kon TBG nog meekomen, maar in het  tweede kwart braken de Zwollenaren echt door.  Hiermee werd de eerste helft van de wedstrijd afgesloten met 54-23 . Dit staat nog los van een waarschijnlijke fout die Pepijn gemaakt zou hebben op Jerom Oude Aarninkhof die nog een driepunter wou maken in de buzzer.
  Met de hoofden omhoog keerden de Dragons terug het veld op om dan met volle inzet te spelen. Verliezen kan, maar dan niet zonder slag of stoot. Dat blijkt wel uit de eindstand waarbij we in ieder geval kunnen op maken dat Zwolle niet voor TBG is weggelegd.
  Eindstand 95-48 punten verschil is 47 en te weten dat de eerste wedstrijd ook door Zwolle gewonnen is met een stand van 34-76 verschil 42
  Al met al is het wel dat de jongens dit seizoen voor het eerst samen spelen en dat we nu meer trainen zonder blessures. Het team draait steeds beter, nu nog laten zien in de uitslagen.