• Zondag 6 oktober 2019 - Bij aanvang van de wedstrijd was direct duidelijk dat de defence van onze draken steeds beter wordt. Scoren was geen vanzelfsprekendheid voor Landstede Hammers.
  Waar toch ruimtes ontstonden liet TBG Dragons zich verleiden tot het maken van fouten. In combinatie met enkele schotpogingen zonder score wist Landstede Hammers dit 1e kwart daardoor een groter verschil te creëren dan het spel eigenlijk liet zien.
  Einde 1e kwart 8-24

  In het 2e kwart ontstond onrust in het spel van TBG Dragons waar Landstede Hammers slim gebruik van wist te maken. Onvoldoende op de man zitten en balverlies gaven de tegenpartij te veel kansen.
  Einde 2e kwart 19-52

  Ondanks de achterstand startten onze draken weer vol vuur. Er werd hard gestreden in de aanval. In de defence ontbrak zo nu en dan de snelheid en kracht. Ondanks de grote frustratie door het regelmatig uitblijven van punten na een aanval liet TBG Dragons de moed niet zakken. In dit 3e kwart werden de vele fans regelmatig getrakteerd op mooie opzetjes.
  Einde 3e kwart 28-82

  Ook in dit 4e kwart wist het sportief spelende Landstede Hammers het lengteverschil ruimschoots te compenseren door snelheid en het veelvuldig pakken van rebounds. Onze draken lieten ook dit laatste kwart mooie acties zien, maar vergaten nog te vaak onder andere eigen rebounds te pakken.
  Einde 4e kwart 38-100