• Zaterdag 8 december ging ons jongste talenten team van TBG Dragons naar Waddinxveen voor een wedstrijd tegen de Bouncers. Het eerste kwart verliep goed, terwijl een aantal spelers niet helemaal fris waren. De eerste minuut waren er wat gaten in de defence,, maar dat herstelden ze al snel. Ze sloten de eerste kwart af met een minimale achterstand van 20-18.
  De tweede kwart werd er weer goed samen gespeeld. Jammer genoeg moest Noor naar de bank omdat ze te misselijk was om verder te spelen. Helaas misten de overige Dragons de lengte van Noor direct, waardoor de rust met 36 tegen 28 gehaald werd.

  Na de rust was de nummer 15 van de Bouncers (helaas) weer goed gebruik aan het maken van zijn lichaam. De derde kwart werd afgesloten met 56 tegen 43, mede omdat er niet meer zo goed door de Dragons werd samen gespeeld.

  De vierde en laatste kwart waarbij Noor weer een beetje was opgeknapt, Sarqis nog een aantal goede afstand schoten had en Merijn weer goed aan het insnijden was. Was toch de onderlinge chemie een beetje verdwenen, de passes naar elkaar werden wat minder en het goed en fair spelende team van de Bouncers maken hier handig gebruik van.
  Dit resulterende in verloren wedstrijd met 78 punten voor de Bouncers en 56 voor de TBG Dragons spelers.
  Dit kwam mede tot stand door net als in de eerste wedstrijd bij de Bouncers, een tweetal eerlijk en rechtvaardig fluitende scheidsrechters.
  Op naar de volgende eredivisie wedstrijd, zaterdag 15 december spelen de jongste basketbaltalenten van Gelderland om 11.30 uur tegen talenten van BAL uit Limburg.