• Beste leden, ouder(s),  supporter(s) van TBG Dragons,


  Wil je TBG Dragons ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKliks-pagina van jouw club. Voor jou een kleine moeite, voor TBG Dragons directe inkomsten. Stel je eens voor wanneer alle leden dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die onze club een warm hart toedragen. TBG Dragons kan deze hulp goed gebruiken en het is een eenvoudige manier om TBG Dragons te ondersteunen. Velen van jullie zullen in deze periode online bestellingen plaatsen. Met behulp van SponsorKliks kunnen jullie de club zeer eenvoudig ondersteunen. Wij hopen dat jullie de tijd kunnen nemen om bij al jullie online transacties ook aan jullie club te denken. Er zijn ontelbare webwinkels aangesloten bij SponsorKliks, zoals MediaMarkt, Wehkamp, Bol.com en nog veel meer.

  Wat is het? Met behulp van de SponsorKliks website is het mogelijk om de club voor jullie GRATIS te sponsoren. Het kost jullie ook NIETS extra.


  Hoe werkt het? Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van jouw vereniging.

  Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert jouw vereniging hier direct van! 

  Klik de volgende keer dat u iets online wilt kopen eerst klik op het SponsorKliks logo dat op onze site staat. U kunt ook direct via   https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=9677 de pagina bezoeken van waar u TBG Dragons kunt steunen.

  Wij danken u op voorhand voor de genomen moeite.

  Vriendelijke groet,

  TBG Dragons