• TBG Dragons breidt haar coachingstaf voor het komende seizoen uit met de komst van Vincent van Sliedregt. Vanaf maandag 20 augustus zal Vincent samen met Matthew Otten en Ruben Nentenaar van start gaan met de trainingen voor de talenteams van TBG Dragons. Matthew Otten is daarbij verantwoordelijk voor de opleiding van het U12 team en het U21 team. Ruben neemt U14 onder zijn hoede en met de komst van Vincent hebben het U16 team en het U18 team nu ook een trainer/coach. Alle teams komen ook dit seizoen weer uit op het hoogste Jeugdniveau.

    Matthew Otten is uiterst tevreden met de komst van Vincent met wie hij eerder reeds een aantal jaar heeft samengewerkt: "Vincent is een gedreven coach die veel ervaring heeft opgedaan in het begeleiden van jeugdige sporters. Wat betreft aanpak en visie vullen we elkaar prima aan. Ik kijk dan ook uit naar onze samenwerking binnen de jeugdopleiding van TBG Dragons."

    Vincent van Sliedregt was de laatste jaren hoofdcoach van het U24 team van Forward Lease Rotterdam Basketball en tevens assistent coach bij het DBL team van Rotterdam. Als technisch directeur van Eurosteps America is Vincent verantwoordelijk voor de coördinatie en uitvoering van basketballclinics zowel in Europa als in de Verenigde Staten. Binnen Rotterdam heeft Vincent programma’s opgezet en begeleid ten behoeve van jeugdigen die behoren tot risicogroepen. Sport werd hierbij ingezet om te werken aan motivatie, doorzettingsvermogen, omgaan met tegenslagen, discipline en teamwork.

    TBG Dragons blijft op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde (assistent)coaches voor verdere uitbreiding van haar coachingstaf. Daarbij bieden we ook eventueel de juiste opleiding aan.