• Zaterdag vertrokken de jongste talenten van Gelderland naar Weert om daar tegen de jongste talenten van Limburg te basketballen.
  BAL staat bekend om het full court press spel en daar waren ze van de Dragons natuurlijk op voorbereid. Maar hoe goed ze hun best ook deden, er was al snel een flinke achterstand. Het eerste kwart eindigde dan ook in 30 tegen 9.
  Het tweede kwart was tot frustratie en verdriet van een aantal TBG spelers een ware nachtmerrie, maar er werd meer gescoord dan in de eerste kwart. Deze kwart werd afgesloten met 68 tegen 22.
  Na de rust leken de Dragons een stuk rustiger en werd er met meer plezier gespeeld, de hoofdjes gingen weer omhoog en de glimlach kwam terug op de gezichten. Dit kwam waarschijnlijk ook dat er geen full court press meer gespeeld werd door BAL. Maar de wedstrijd werd gelijk een stuk leuker om te zien. De Dragons werken hard en kwamen ook meer aan het scoren toe. Het derde kwart eindigde met 86-38.
  Ook de vierde kwart werd er weer lekker fair gebasketbald, de spelers van BAL wilde maar niet meer scoren, achteraf kwam dat er niemand het 100ste punt wilde maken omdat de ouders weer een limburgse vlaai zou kosten.
  Er werd in Limburg verloren, maar wie de wedstrijd heeft gezien, heeft een hard samenwerkend team zien spelen wat elkaar de bal gunt en waar gestreden is tot de laatste seconde. De eindstand in deze laatste wedstrijd van het jaar 2018 is honderd negen tegen 58 geworden.
  Maar we kijken alweer uit naar de volgende wedstrijd in 2019.
  Vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar