• De thuiswedstrijd tegen Triple Threat leek bij aanvang een gelopen koers te worden. Na zo’n 2 minuten speeltijd stond de teller voorde draken op 9 en bleef voor de tegenpartij het scorebord leeg. Na een vroege time-out door Triple Threat werd de verdediging opgeschroefd en kwam de tegenstander tot sneller spel. Ondanks dat werden er mooie rebounds gepakt en goed rondgespeeld door TBG. Tegen het einde van het 1e kwart speelde de full court press TBG toch parten, bleven rebounds achter en wist Triple Threat de stand te domineren met 17 – 19.

    Het 2e kwart beet Triple Threat zich vanaf aanvang vast in hun full court press, duidelijk vastbesloten de stijgende lijn door te zetten. De draken speelden onder invloed hiervan wisselend spel en hadden merkbaar last van de intimiderende speelwijze en houding. Kansen op punten en rebounds bleven liggen en fouten aan beide zijden stapelden zich op. Tegen het einde van het 2e kwart waren beide teams in het bezit van 5 teamfouten.
    Eind 2e kwart was de stand 35 – 46.

    Ook al bleef het tempo bij TBG nog wat achter, de spelers wisten elkaar na de pauze weer goed te vinden. De aanhoudende druk door Triple Threat begon tegen het team te keren. Halverwege het 3e kwart tikte Triple Threat de 5 teamfouten aan, wat een kentering teweeg bracht in de wedstrijd. De draken namen de ontstane ruimte vol bravoure in, tot frustratie van Triple Threat. Aan het einde van het 3e kwart stond TBG Dragons op voorsprong. Einde 3e kwart 59 – 58.

    In het 4e kwart liep TBG Dragons nog wel wat verder uit. Maar, bij beide teams strandden veel schotpogingen en raakten veel ballen geen doel. De intensieve, maar zeer belangrijke, verdediging door de draken resulteerden halverwege dit laatste kwart voor TBG in 5 teamfouten. Het doel heiligde de middelen. De draken wisten de punten bij Triple Threat weg te houden.
    Het 4e kwart eindigde met een uiteindelijke winst, 80 – 69.