• Wat een lekkere start van TBG Dragons, deze zaterdag 12 oktober in Weert.
  Met krachtig, fysiek spel en mooie opzetjes wisten onze draken elkaar goed te vinden dit 1e kwart. Ook BAL speelde goed, maar maakte veel fouten in de defence en moest het daardoor vooral hebben van de snelheid en rebounds.
  Eind 1e kwart 19-14
  Gaandeweg het 2e kwart paste BAL het spel aan en probeerde steeds meer het krachtige spel van TBG Dragons te ondermijnen door steals en turnovers, daar waar de fullcourt press nog niet het juiste effect gaf. Desondanks bleven onze spelers prima scoren.
  Eind 2e kwart 35-32
  Het spel leek in deze 2e helft wat uit balans bij onze draken. Haastige passes veroorzaakten onnodig balverlies en BAL wist ook nu regelmatig aanvallen te onderscheppen en wist, tegen eerdere verwachtingen in, uit te lopen.
  Eind 3e kwart 67-49
  Watervlug waren de, veelal kleinere spelers van BAL en zij bleken door fastbreaks, het strategisch opstellen op de driepuntslijnen resulterend in rake afstandsschoten en effectief snijden en samenspelen toch een waardige tegenstander te zijn voor TBG Dragons. Het energielevel bij het voltallige en regelmatig roulerende team BAL bleef hoger dan bij onze draken en ondanks de vele persoonlijke fouten van BAL wist het team fors uit te lopen in dit laatste kwart.
  Eindstand 100-64.