• Het verschil tussen de twee team is best groot. Tegen de veel kleinere spelers van Lokomotief is heel fysiek spel van TBG Dragons niet nodig. Juist het benutten van de lengte en een goede defence biedt ruimte voor onze draken om tot steals en punten te komen. Maar dit verschil leidt ook te resulteren in verlies aan power en snelheid in het spel van TBG Dragons. Ook is er onvoldoende scherpte bij schotpogingen. Lokomotief valt aan maar scoort in dit kwart vooral dankzij fouten van onze draken maken. Gaandeweg dit eerste kwart neemt de snelheid in het spel van onze draken toe, is er een verbetering in de opbouw van het spel en weten zij het eerste kwart te brengen tot een voorsprong.
  Eind 1e kwart 22 – 18
  TBG Dragons begint het tweede kwart met krachtig spel. Onze draken vallen hard en consequent aan vanuit een sterke opstelling rond de 3-puntslijn en creëert daarmee kansen. Er ontstaat ruimte tot scoren en onze draken benutten deze volop ondanks wat slordigheden zo hier en daar. Lokomotief probeert het fysieke verschil met snelheid en veelvuldig snijden te compenseren maar de defence is beduidend sterker.
  Eind 2e kwart 47-30
  Onze draken spelen voortvarend door. Ondanks dat ze soms wat steekjes laten vallen komen zij tot mooi spel. Er wordt gebruikt gemaakt van het diepe passes, er wordt snelheid gemaakt en de fans kunnen genieten van mooie opzetjes. Wel krijgen onze spelers snel afgestraft op hun defence en krijgt Lokomotief daardoor vaker dan nodig de kans om te scoren uit fouten. Eén van onze draken moet met 5 punten richting bank.
  Eind 3e kwart 77-52
  Kort op de man en met beleid verdedigt TBG Dragons. Lokomotief zoekt naar mogelijkheden om toch tot scoren te komen en tracht dit te doen door meer vanaf afstand te schieten. In dit laatste kwart moet ook een 2e speler van TBG Dragons het veld verlaten. Het spel wordt wat slordiger en rebounds worden minder goed benut, maar desondanks blijft er voldoende voorsprong behouden.
  Einde 4e kwart 93-70.