• Voor de laatste wedstrijd van het seizoen waren onze draken present in Groningen. 
  Ondanks een sterke verdediging door TBG Dragons wist BV Groningen, na wat beginnende missers, al snel op voorsprong te komen. Ook de diverse rebounds en steels van de tegenstander maakten dat het 1e kwart werd afgesloten met 22 - 15.
  Aan het begin van het 2e kwart zorgden onze draken voor een ware inhaalslag en wisten zij de punten bij BV Groningen weg te houden. Een groot deel van dit kwart stonden beide teams op een nagenoeg gelijke score.
  Daarna sloeg het spel om. TBG Dragons liet kansen liggen in de veldverdeling. Vrijgelopen spelers werden onvoldoende aangespeeld. BV Groningen wist hier volop voordeel uit te halen en scoorde kort achter elkaar meerdere malen. Dit werd bovendien versterkt doordat TBG Dragons veel vaker fouten kreeg toegekend dan het juist erg fysiek spelende BV Groningen. Einde 2e kwart 43 - 27
  Het 3e kwart startte dynamisch. Onze draken lieten fraaie fastbreaks en acties zien en de defense was goed op orde. Daardoor lukte het de achterstand weer terug te dringen tot een verschil van slechts 8 tot 10 punten. Helaas werd gaandeweg het 3e kwart het spel van TBG Dragons slordiger en nam de voorsprong van BV Groningen weer toe.
  Einde 3e kwart 60 - 46
  Het laatste kwart van deze wedstrijd werd gedomineerd door een opmerkelijke eenzijdige foutenlast voor TBG Dragons. Ondanks dat onze draken mooie opzetjes lieten zien beïnvloedde dit de wedstrijd en de spelers flink waardoor kansen onvoldoende benut werden. Toch wist TBG Dragons de scoringskansen van BV Groningen te beperken en werd de wedstrijd afgesloten met 82-61.