• Op deze zomerse zondag 7 april traden onze draken aan in Leiden. Er werd natuurlijk rekening gehouden met flink wat tegenstand van dit team. In het najaar werd nog verloren met 55 – 113. BS Leiden staat bovendien 2e in de competitie. Vol gas startten beide teams de wedstrijd. Er werd door BS Leiden erg fysiek op de man gespeeld, maar dat weerhield TBG Dragons er niet van sterk te verdedigen. Wel resulteerde dit voor beide partijen in meerdere persoonlijke fouten. Beide teams scoorden aardig gelijk op, maar met mooi rondspelen en enkele turnaround jumpshots wist BS Leiden aan het einde van het 1e kwart toch iets uit te lopen op TBG Dragons. Einde 1e kwart 25 – 19.
    Ook in het 2e kwart werd er energiek spel gespeeld en lieten beide teams mooie fast breaks zien. Ondanks een sterke defense door onze draken was BS Leiden scherper in het pakken van de rebounds. Het harde spel van BS Leiden noodzaakte TBG Dragons ook een tandje bij te zetten. Dit tot frustratie van de tegenspelers. Tijdens het laatste deel van het 2e kwart kwamen onze draken op 5 teamfouten te staan wat bijdroeg aan een 48 – 33 aan het einde van het 2e kwart.
    Tijdens het 3e kwart werd er rommeliger gespeeld. BS Leiden had het spel minder goed op orde, maakte veel missers en kwam in de laatste minuten van het 3e kwart op 5 teamfouten te staan. TBG Dragons vertoonde desondanks mooi samenspel maar wist de 5 teamfouten uiteindelijk ook niet te ontlopen. Einde 3e kwart 69 – 53.
    Onze draken startten het 4e kwart met vertrouwen. De defense was goed op orde en de energie was top. BS Leiden wist minder kansen te creëren en daar tegenover stonden juist fraaie fast breaks van TBG Dragons. BS Leiden wist dit laatste kwart vooral te scoren dankzij rebounds en persoonlijke fouten die onze draken werden toebedeeld.
    Het 4e kwart eindigde met een zeer verdienstelijke eindstand, 95 – 76.