• Op zondag de 12 januari 2020 mogen onze draken thuis aantreden en zitten direct goed in het spel. Ondanks dat de eerste score voor het conto is van Heroes De Bosch speelt TBG Dragons krachtig en laten de spelers mooie opzetjes, snelheid, rebounds en een goede defence zien.
  Het team van Heroes Den Bosch probeert met snelle steals aanvallen te ondermijnen en weet goed persoonlijke fouten uit te lokken. Naast onnodige loopfouten wordt de defence van de draken gaandeweg dit kwart zwakker en pogingen aanvallen te verhinderen resulteren in fouten. Het team van Heroes Den Bosch laat uitermate goed schotwerk zien en scoort veelvuldig fraai van afstand. Ook in de rebounds zijn ze razendsnel (offensive en defensive) waar onze draken te vaak kansen laten liggen.
  Als Heroes Den Bosch een enkele keer niet scoort uit een eerste poging, dan is het team zo scherp dat een tweede speler deze 2e poging weet te verzilveren. Een voorbeeld voor onze draken.
  De foutenlast van TBG Dragons neemt toe, passes nemen af in scherpte waardoor er onnodig balverlies wordt geleden.
  Eind 1e kwart 8 -34
  Ondanks een onvolledig U14-team (maar gelukkig aangevuld met gemotiveerde U12-spelers) en een flinke achterstand starten onze draken dit 2e kwart weer met beter spel. Er wordt goed rondgespeeld en gescoord maar de defence blijft niet op sterkte en uit onmacht laten onze spelers zich verleiden tot fouten. De voorsprong smaakt naar meer voor Heroes Den Bosch en zij zetten dit 2e kwart een tandje bij door nog meer snelheid in het spel te brengen. Waar onze draken een te afwachtende houding aannemen bij het ontvangen van de bal zetten de spelers van Heroes Den Bosch dat extra stapje wel, resulterend in steals.
  Eind 2e kwart 23 – 67
  Vermoeidheid speelt een deel van de spelers parten in dit 3e kwart. Gelukkig wordt de trefzekerheid van Heroes Den Bosch wat minder en laten onze draken weer meer fraaie rebounds en een betere defence zien.
  Eind 3e kwart 36 – 102
  Met een ruime foutenlast bij TBG Dragons zijn enkele spelers gedwongen minder fysiek te spelen. Er is veel onrust in het spel dit laatste kwart en de controle ligt duidelijk meer in handen van Heroes Den Bosch. Met nog 2,5 minuut te gaan staat Heroes Den Bosch op 5 teamfouten, maar dat levert de draken geen voordeel meer op.
  Eind 4e kwart 50 – 129