• In alle vroegte zijn twee busjes vol Dragons de reis naar Leuven begonnen om deel te nemen aan de Wintergames. Elf U16 spelers, vier U14 spelers en één speler van de Zondag Academy maken twee TBG Dragons teams van elk acht spelers. Onder het motto: 'No where to hide' zijn de wedstrijden gespeeld. 'No where to hide' omdat spelers in kleine teams veel speelminuten maken en wanneer het spel even tegen zit het hoe dan ook zelf op moeten/willen/gaan lossen. Beide teams geven in hun eerste wedstrijd hun visitekaartje af. TBG Dragons I wint met 80 - 23 van Hanze Stars Academy en TBG Dragons II wijst met een 41-19 overwinning het derde team van Leuven Bears weer terug naar de Brusselse Wafels.  De wedstrijd TBG Dragons I tegen het hooggeplaatste KBBC Zolder I bleek een kraker te gaan worden. Beide teams gaven elkaar geen duimbreed toe en voor elke bal werd de strijd aangegaan. Jammer genoeg wijzen de statistieken uit dat wanneer het gelijk op gaat, dat je in België de wedstrijd niet gaat winnen. Eindstand 44-40 voor KBBC Zolder. TBG Dragons II leek zich aanvankelijk moeiteloos naar de finale te spelen, gezien een 23-7 voorsprong op Dino Brussels. Waarom de Dragons in de laatste seconden de wedstrijd nog uit handen lieten nemen, is voor nu nog een raadsel. De eindstand 27-28 voor Dino Brussels is evenwel een onomkeerbaar gegeven. 

    Beide teams zijn nu nog wel in race voor een derde plaats. TBG Dragons I kon zich hierbij direct revancheren voor de verloren finale twee jaar geleden tegen Leuven Bears I in Lubbeek. Het verschil was deze wedstrijd een stukje groter. In het voordeel van de Dragons. Met een ruime voorsprong na Q1 en Q2 werd de wedstrijd in Q3 en Q4 gecontroleerd uitgespeeld: 56-44 voor TBG Dragons I. De wedstrijd van TBG Dragons II - Leuven Bears II liep aanvankelijk gelijk op. Met een stand van 12 - 12 schakelde de Dragons er een tandje bij en beschikte daarna letterlijk en figuurlijk over de langste adem. Eindstand 28-19 voor TBG Dragons II.

    Ondanks de twee - net door de vingers geglipte finale plekken - kijken we terug op een mooi toernooi. Met een beker, medailles en een toernooishirt werd de terugreis aanvaard.