• Per 4 november 2020 om 22.00 uur heeft het kabinet voor een periode van twee weken de maatregelen verscherpt. De gedeeltelijke lockdown die is ingesteld wordt tot half december te verlengd. De competitie ligt gedurende deze periode stil. Daar bovenop gelden t/m 18 november verscherpte maatregelen. Deze twee weken mogen volwassenen in groepjes van maximaal 2 personen sporten op 1,5 meter afstand. De jeugd t/m 17 jaar mag nog wel trainen en onderling spelen. Er geldt voor de binnensport een maximum van 30 personen per zelfstandige ruimte, tenzij het alleen jeugd t/m 17 jaar betreft.

  Feitelijk betreft het voor onze teams een versobering vanaf de U22. Daar waar eerst met vier personen mocht worden getraind, is dit voor de komende twee weken teruggebracht naar maximaal twee spelers.

  Het overzicht van de maatregelen voor de sportsector vind je hier op de website van de Rijksoverheid.

  Het blijft bij de sportbeoefening belangrijk dat er zoveel mogelijk voor en na het sporten door en tot de deelnemers ouder dan 18 jaar anderhalve meter afstand wordt gehouden en dat de hygiĆ«nevoorschriften van het RIVM worden nageleefd. Daarnaast moet worden voldaan aan de richtlijnen dat je thuisblijft als je ziek of verkouden bent of als iemand uit jouw huishouden positief op het coronavirus is getest.

  We vinden het spijtig geen beter nieuws te kunnen melden. Houd vol. 

  Vriendelijke groet,

  Bestuur TBG Dragons