Veilig sport klimaat

 

TBG Dragons vindt het belangrijk dat de basketballsport wordt beoefend in een omgeving waarin ieder individu zich veilig en prettig voelt en zichzelf kan zijn. Iedereen moet een leven lang kunnen genieten van de basketballsport, leuk om te doen en om naar te kijken. TBG Dragons sluit aan bij het programma ‘Samen naar een Veiliger Sportklimaat’, dat door de NBB en NOC*NSF wordt gestimuleerd. Sportplezier staat hoog in het vaandel. TBG Dragons heeft binnen dit programma een Vertrouwenspersoon aangesteld en vraagt voor al haar kaderleden een Verklaring omtrent gedrag (VOG) aan.

Voor meer informatie klik hier. https://www.basketball.nl/verenigingen-en-opleidingen/veilig-sportklimaat

https://www.basketball.nl/verenigingen-en-opleidingen/veilig-sportklimaat/ongewenst-gedrag

http://sportplezier.nl/

 

Even voorstellen:  Onze vertrouwenspersonen

Mijn naam is Yuraima Henriquez. Ik ben 37 jaar, getrouwd en moeder van 2
kinderen. Ik ben al ruim 15 jaar werkzaam als maatschappelijk werker. Mensen
helpen zichzelf te helpen is mijn passie.
Ik vind basketball een mooie sport. Ik heb ervaren dat basketball leuk is om
te doen en om naar te kijken. Basketball verbindt mensen met elkaar.
Mijn uitgangspunt is dat iedereen die sport, dit moet kunnen doen in een
veilige omgeving. Als vertrouwenspersoon wil ik me inzetten voor een
positieve en veilige leefklimaat voor alle leden van de vereniging. Je kan
bij mij terecht voor hulp, ondersteuning en advies. Of gewoon voor een
luisterend oor
!

De naam is Wim van de Geijn, leeftijd: alweer 49 jaar jong. Modern hokkend en vader van twee jongens. Een basketballer en een keeper. Na 17 jaar manager in de zorgsector, ben ik alweer 8 jaar werkzaam als gemeentelijk beleidsadviseur. Vanuit deze achtergrond word ik met enige regelmaat als bemiddelaar ingezet. Net zoals veel ouders / supporters draag ik graag mijn steentje bij aan de ontwikkeling van TBG Dragons. In deze ontwikkeling is het spelplezier enorm belangrijk. Mocht dat op een of andere manier dreigen te verdwijnen, schroom niet om contact op te nemen.

Heeft u vragen of wilt u iets vertrouwelijks delen?
Neem dan contact op via:
vertrouwenspersoon@tbgdragons.nl