• Horstacker in vlammen.
  Zo kom je de Horstacker binnen lopen ruim voor de afgesproken tijd en zie je al 4 spelers met de bal aan de slag, de wil en de drive om te ballen is van de gezichten af te lezen.
  Rotterdam kwam naar Nijmegen om hier de punten op te halen en dat leek er in het begin ook op. In het eerste kwart liepen de mannen uit de maasstad met een verschil van 10 punten uit 10-20. Zij het niet dat Nour Yaaobi nu zijn laatste wedstrijd in de Horstacker speelde voor TBG en daar anders over dacht en er een drietje tegen aan gooide en weer werd beantwoord met een drietje van Rotterdam. Toch was het weer Yannick die het eerste kwart afsloot met een score inside en zo het eerste kwart afsloot met een stand van 15-23. Het tweede kwart werd gestart en langzaam maar zeker verdween de voorsprong van de Rotterdammers. Zo kwam Gijs van Maastricht opzetten die ook van zich liet horen en met fraaie drie bommetjes de score bij hield. Dit hadden de maaslanders niet verwacht en na een fraaie steal en een knalharde dunk van Ron Bongers kantelde de wedstrijd in het voordeel van TBG Dragons. Dit werkte in het nadeel van Rotterdam en raakte hierdoor lichtelijk geïrriteerd waardoor zij tegen meerdere fouten aanliepen.
  Om deze manier die de manen van TBG goed begrepen namen zei het heft in handen en sloten het tweede kwart af 37-32
  Met deze stand begonnen de mannen de tweede helft waarbij de voorsprong niet meer uit handen werd gegeven mede dankzij de score van Nour Yaaobi die de hele wedstrijd 18 punten scoorde.

  Laatste thuiswedstrijd Nour Yaaobi voor TBG Dragons
  Verder gaand in de wedstrijd zag je iedereen opstaan wat helaas niet is te zien in de eindscore maar de lange mannen onder het bord stonden hun mannetje waardoor Rotterdam werd gedwongen om van buiten te scoren waarbij zij hier weer tegen de overige mannen van TBG aanliepen. Hierdoor raakte Rotterdam Basketbal nog meer van de wijs en kwamen zij in de foutenlast wat weer twee keer een onsportieve fout opleverde die TBG verzilverde.

  Rotterdam Basketbal op herhaling in Da Horsta.
  Was het niet zo dat wij vorig seizoen de laatste thuiswedstrijd ook wonnen van Rotterdam Basketball
  Dit was dus mijn laatste verslag voor dit seizoen bij een thuiswedstrijd gelukkig een verslag die we met winst afsluiten en dat is ook te danken aan de support die we van de supporters hebben mogen ontvangen Namens alle spelers van TBG Dragons dank hiervoor.

  Pepijn 5 punten( heeft een dubbel ook 5 fouten)
  Rens 4
  Nour 18
  Jurrian 2
  Yannick 27
  Gijs 13
  Ron 8 en heel veel blocks
  Tijmen 4 en ook blocks
  Casper kwam helaas niet voor in de score lijst maar verdedigend als een block.