• Yoast nieuwe sponsor TBG Dragons Basketbal  Het IT bedrijf uit Wijchen verbindt zich voor drie jaar aan talentontwikkeling

  Yoast, het inmiddels zeer bekende IT bedrijf uit Wijchen, gaat TBG Dragons sponsoren.

  Omar Reiss, partner en CTO van Yoast: “Wij vinden maatschappelijke betrokkenheid van Yoast zeer belangrijk. Als jeugdspeler heb ik zelf op hoog niveau gebasketbald. Ik denk dat waar ik nu sta, als CTO van een groot bedrijf, voor een belangrijk deel te danken is aan mijn topsportmentaliteit. Daarom ondersteunen wij graag het opleiden van nieuwe topsporters in onze regio”.

  Frans van der Geer, voorzitter van TBG Dragons: “We zijn blij met de ondersteuning van Yoast, een prachtig bedrijf dat snel gegroeid is en dat ook alleen op het hoogste niveau in hun business wil opereren. Die ambitie past heel goed bij TBG Dragons en onze visie. Het is daarnaast een mooie stap om onze ambitie waar te maken om op (korte) termijn met een heren eredivisie team in Nijmegen te spelen. Daarmee kunnen we talentontwikkeling realiseren tot op het hoogste platform”.

  TBG Dragons is een unieke basketbalvereniging dat op eredivisie speelt in alle leeftijdscategorieën. Geen enkele club in Nederland kan dat evenaren. Om jeugdtalent de nodige begeleiding en mogelijkheden te geven werkt TBG Dragons  nauw samen met clubs in de regio Arnhem/Nijmegen om talenten extra opleiding en training te geven.

  Over Yoast: De missie van Yoast is SEO voor iedereen. We willen iedereen de mogelijkheid geven om te scoren in de zoekmachines. De kantoren van Yoast zijn gevestigd in Wijchen. We hebben collega's en gebruikers over de hele wereld. Bij Yoast geloven we in Open Source. We geloven er sterk in om terug te geven aan de gemeenschap. Naar onze mening betekent dat samen teruggeven aan de plek waar we samen leven!

  Over TBG Dragons: TBG Dragons is ontstaan uit een samenwerking tussen WYBA uit Wijchen, Arnhem Eagles en Wildcats Nijmegen. TBG Dragons staan voor talentontwikkeling. We geloven dat het maximale wat we kunnen teruggeven is het investeren in talent. Talent en toewijding zijn de ingrediënten die nodig zijn voor succes! Niet alleen gericht op basketbal kwaliteiten maar juist ook als mens.

   

  Meer informatie:

  Contact TBG Dragons: Christiaan Arends 06-51898120

 • Links Omar Reiss (YOAST), rechts Frans v/d Geer (TBG Dragons)